Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă, în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă, în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă, în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2014   •   09:34

Circulaţia rutieră în Capitală, pe autostrăzile A2 Bucureşti - Constanţa şi A3 Bucureşti - Ploieşti, pe drumurile naţionale şi europene aferente judeţelor Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj, Ilfov, Teleorman, Ialomiţa şi Buzău se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat remis Agerpres.

"Menţionăm că la această oră sunt în vigoare patru atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la acest fenomen, valabile pană la ora 08.00, respectiv ora 10.00", precizează Infotrafic.

Sursa citată le recomandă şoferilor să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului şi vizibilitate, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, să folosească luminile de întâlnire şi, după caz, pe cele de ceață, şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Totodată, Infotrafic mai arată, în comunicatul de la 7,30, că la acea oră nu erau anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele importante.

×
Subiecte în articol: ceata Infotrafic
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close