Antena 3 CNN Actualitate Institutul Clinic Fundeni rămâne fără apă caldă cel puțin o săptămână. Este cel mai mare spital de oncologie din ţară

Institutul Clinic Fundeni rămâne fără apă caldă cel puțin o săptămână. Este cel mai mare spital de oncologie din ţară

Bolnavii de cancer mai au un chin de îndurat. Cel mai mare spital de oncologie din ţară, Institul Clinic Fundeni, rămâne fără apă caldă pentru cel puţin o săptămână. Totul din cauza lucrărilor pe care compania Termoenergetica le efectuează la o conductă de termoficare din zona spitalului.

Institutul Clinic Fundeni rămâne fără apă caldă cel puțin o săptămână. Este cel mai mare spital de oncologie din ţară
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    23 Mai 2022   •   10:01

Institutul Clinic Fundeni rămâne fără apă caldă timp de o săptămână, cel puțin. Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță că astăzi vor începe lucrări de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.

Încă din cursul dimineții au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, urmate de intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Anual în Institutul Clinic Fundeni se internează peste 70.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și 3.000.000 analize.

×
Parteneri
Cardul de energie, folosit de 4 milioane de români, dispare!
x close