Antena 3 CNN Actualitate Întâlnire între Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Care au fost temele discuţiei

Întâlnire între Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Care au fost temele discuţiei

Întâlnire între Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Care au fost temele discuţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Ian 2013   •   12:24
Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu s-au întâlnit marţi seară, susţine analistul politic Radu Tudor pe blogul său. Întâlnirea a avut loc în jurul orei 20.00, în biroul preşedintelui Senatului, la cererea preşedintelui Băsescu.

„Tema principală a discuţiei a fost raportul MCV, care va fi difuzat de la Bruxelles saptamâna viitoare, chestiunea noilor coduri – civil si penal, a instanţelor judecătoresti şi a statutului procurorilor. Au fost abordate si subiecte din domeniul securităţii naţionale, cum ar fi combaterea terorismului, în urma atentatului din Algeria", scrie Radu Tudor pe blogul său.

„Victor Ponta a reiterat propunerea făcută la prima întalnire, în luna decembrie, când a fost semnat acordul cu Traian Basescu. Aceea privind scurtarea mandatului prezidenţial în vederea comasării alegerilor europarlamentare cu cele prezidenţiale, în mai 2014" a mai scris analistul politic.

Aflaţi de pe blogul lui Radu Tudor ce alte subiecte au fost dezbătute în cadrul întâlnirii de marţi seară

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei a declarat că întâlnirea nu a fost inclusă în programul oficial al lui Traian Băsescu.



 


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close