Întâlnire între Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Care au fost temele discuţiei

de D.D.    |    23 Ian 2013   •   12:24
Întâlnire între Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Care au fost temele discuţiei Foto: Agerpres
Victor Ponta, Crin Antonescu şi Traian Băsescu s-au întâlnit marţi seară, susţine analistul politic Radu Tudor pe blogul său. Întâlnirea a avut loc în jurul orei 20.00, în biroul preşedintelui Senatului, la cererea preşedintelui Băsescu.

„Tema principală a discuţiei a fost raportul MCV, care va fi difuzat de la Bruxelles saptamâna viitoare, chestiunea noilor coduri – civil si penal, a instanţelor judecătoresti şi a statutului procurorilor. Au fost abordate si subiecte din domeniul securităţii naţionale, cum ar fi combaterea terorismului, în urma atentatului din Algeria", scrie Radu Tudor pe blogul său.

„Victor Ponta a reiterat propunerea făcută la prima întalnire, în luna decembrie, când a fost semnat acordul cu Traian Basescu. Aceea privind scurtarea mandatului prezidenţial în vederea comasării alegerilor europarlamentare cu cele prezidenţiale, în mai 2014" a mai scris analistul politic.

Aflaţi de pe blogul lui Radu Tudor ce alte subiecte au fost dezbătute în cadrul întâlnirii de marţi seară

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei a declarat că întâlnirea nu a fost inclusă în programul oficial al lui Traian Băsescu. 


 

 

 

 

Parteneri
x close