Antena 3 CNN Actualitate Interlop din București 'vizitat' de mascați, după ce i-a amenințat live pe Facebook: 'Sparg ficații în voi'

Interlop din București 'vizitat' de mascați, după ce i-a amenințat live pe Facebook: 'Sparg ficații în voi'

Un interlop din București a fost 'vizitat' de mascați și apoi reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj, după ce i-a amenințat pe polițiști, într-un live pe Facebook.

Interlop din București 'vizitat' de mascați, după ce i-a amenințat live pe Facebook: 'Sparg ficații în voi'
Sursa foto: YouTube
26 Apr 2020   •   16:40

În urmă cu câteva zile, tânărul a transmis live pe Facebook și a lansat mai multe amenințări pentru polițiștii care au intervenit în cazul scandalului din cartierul Rahova.

Bărbatul a spus în live-ul de pe Facebook că este disponibil să se bată 'parte în parte' cu polițiștii, iar dacă îi va prinde în civil pe stradă 'sparge ficații în ei'.

"La data de 20.04.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 24 Poliție , urmare a unor video clipuri apărute in spațiul public prin care o persoana de sex bărbătesc amenință cu acte de violenta polițiștii din cadrul Secției 24 de Poliție, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Având în vedere competență materială, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigarea publică și incitare la ură sau discriminare.

Astăzi, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucuresti, polițiștii delegați în cauză, l-au depistat pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Secției 24 Poliție.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentat Judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă. 

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 și Secția 24 Poliție", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avion cu oamenii lui Ilan Șor, verificat de SRI la București
x close