Antena 3 CNN Actualitate Interzis cu pantaloni scurţi la primăria din Bistriţa (VIDEO)

Interzis cu pantaloni scurţi la primăria din Bistriţa (VIDEO)

Interzis cu pantaloni scurţi la primăria din Bistriţa (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
25 Aug 2010   •   23:18

Edilul-şef din Bistriţa nu dă doi bani pe caniculă. Cine vrea să intre în primărie, să fie îmbrăcat decent. În consecinţă, a decis: orice purtător de pantaloni scurţi să-şi ia gândul că ar putea obţine vreo audienţă. Gardienii stau la uşă, cu ordine precise.

Problema pantalonilor scurţi este una foarte complexă şi cu multe aspecte. Există şorturi, pantaloni trei sferturi, bermude, colanţi de biciclist şi lista poate continua. Primarul Bistriţei spune că tocmai din această cauză nu a vrut să instituie o regulă oficială care să restricţioneze accesul în primărie al oamenilor în pantaloni scurţi.

Odată cu regula oficială apare automat întrebarea "bine bine, pantaloni scurţi.. dar cât de scurţi?" Bunăoară, dacă un om vine la primărie cu o pereche de pantaloni care i-au rămas mici, sunt consideraţi şi ei scurţi? Aşa că, de teama suprareglementării, primarul a zis una şi bună: bunul simţ să hotărască.

Gardienii din primărie au fost şi ei instruiţi să urmărească şorturile mai vârtos decât observă ogarii prada. Dacă vicele este mai îngăduitor, edilul-şef nu iartă nimic.

E bine de ştiut că cei care vin în pantaloni scurţi au totuşi acces la serviciul de relaţii cu publicul. Dacă vor să avanseze înspre birouri, însă, ar fi bine să-şi aducă schimburi într-o plasă.



Observator


×
Subiecte în articol: primar Bistriţa pantaloni interzis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close