Antena 3 CNN Actualitate Fiica afaceristului ucis din Arad, dialog controversat cu europarlamentarul Gheorghe Falcă

Fiica afaceristului ucis din Arad, dialog controversat cu europarlamentarul Gheorghe Falcă

Anchetatorii au deja un cerc de suspecți în cazul atentatului la comandă de la Arad. Ancheta se complică. Ioan Crișan avea o amantă. În plus, toate autoturismele care au intrat şi au ieşit zilele acestea din Arad vor fi verificate. Se ia în calcul ipoteza că asasinul sau asasinii ar putea fi din străinătate. Intre timp, apar noi imagini din ziua execuției în stil mafiot. De acasă şi până la cafenea, Ioan Crişan nu s-a oprit nicăieri. Potrivit unor surse, astăzi vor urma mai multe percheziții.

Fiica afaceristului ucis din Arad, dialog controversat cu europarlamentarul Gheorghe Falcă
de Laura Dinu    |    02 Iun 2021   •   08:44

Surse din anchetă spun că autopsia cadavrului lui Ioan Crişan a fost finalizată. Iar astăzi vor urma mai multe percheziţii. Se vor verifica toate autoturismele care au intrat şi au ieşit zilele acestea din Arad şi în special zona fermei de somn african. Se verifica inclusiv spălătoriile auto.

Există un cerc de suspecți, printre care şi cunoscuți. Apar însă şi înregistrări ale unor convorbiri pe care Ioana Crişan, fiica omului de afaceri, le-a avut cu oameni politici de prim-rang. Una dintre acestea este cu fost primar al Aradului, actual europarlamentar, Gheorghe Falcă. Aceasta se plânge edilului de fostul sot.

Gheorghe Falcă: Vreau să știu facă pot să am cu el o discuție, de a ne vedea la o masă.

Laura Crișan: Eu i-am propus lui Sergiu multe variante, dar el nu a acceptat niciuna. El a vrut așa cum vrea el. Am zis: OK, hai să împărțim jumătate din jumătatea ta, pentru că tu ai un asociat. Și zic: Uite, ai atâtea camioane care valorează atâta. Eu nu vreau valoarea lor. Eu vreau 10.000 de euro pe camion, sau, nu știu. "N-am bani. De unde vrei să-ți dau bani?" Zic: Scrie-mi pe foaie și nu trebuie să-i dai azi, îi dai în... pentru că eu în firma aia am investit niște bani. "Auzi? O să ți-i dăm." Și plus, mama mea care, venea la maică-mea și el și celălalt asociat: "Mimi - așa-i zicem noi - ne dai niște bani?"

Astăzi, familia e așteptată la morgă pentru a ridica trupul neînsuflețit al lui Ioan Crişan. Surse din anchetă spun că afaceristul executat in stil mafiot avea amanta. Totodată se ia in calcul ipoteza ca asasinul sau asasinii să fie şi de altă naționalitate.

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close