Antena 3 CNN Actualitate Ioana, fetița care duce în fiecare zi vacile la păscut: 'Să îi explice cineva cum e cu școala online'

Ioana, fetița care duce în fiecare zi vacile la păscut: 'Să îi explice cineva cum e cu școala online'

Ioana, o fetiță dintr-un sat din Moldova, se duce în fiecare zi cu vacile la câmp, în ciuda pandemiei de coronavirus și a măsurilor stricte luate de autorități pentru a opri răspândirea îmbolnăvirilor.

Ioana, fetița care duce în fiecare zi vacile la păscut: 'Să îi explice cineva cum e cu școala online'
Sursa foto: Facebook / Dan Negru
20 Mar 2020   •   21:38

Cel care a găsit-o pe Ioana, pe ulițele satului din Moldova, împreună cu vacile familiei, a fost prezentatorul TV Dan Negru.

Acesta a postat pe Facebook un mesaj ca un semnal de alarmă pentru copiii din România și cei care nu au posibilități de a sta acasă, de a se izola de teama coronavirusului sau de a-și face provizii golind rafturile magazinelor.

Totodată, fetița face parte din rândul copiilor din România care nu au posibilitatea de a face cursuri online, având în vedere că școlile s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus.

"Pe Ioana am întalnit-o pe un drum de tara din Moldova. In fiecare zi duce singură vacile la păscut. E plină România de copii ca Ioana... Să le explice și lor cineva cum e cu școala on-line care se face acu", a scris Dan Negru în postarea de pe Facebook ce a devenit virală.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close