Antena 3 CNN Actualitate Iolanda Nicolaescu: Soţia lui Sergiu a primit telefoane în care era ameninţată cu moartea

Iolanda Nicolaescu: Soţia lui Sergiu a primit telefoane în care era ameninţată cu moartea

Iolanda Nicolaescu a declarat în cadrul emisiunii "Ediţie de Week-end" că soţia regizorului Sergiu Nicolaescu, Dana, a primit apeluri telefonice în care a fost ameninţată cu moartea.

Iolanda Nicolaescu: Soţia lui Sergiu a primit telefoane în care era ameninţată cu moartea
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2013   •   14:18

"Au urlat, au înjurat, au dat telefon să o ameninţe cu moartea şi ea săraca nu are nicio vină, tot timpul a stat în spate, nu a ieşit niciodată în faţă, nu are nicio vină", a declarat Iolanda Nicolaescu.

Sora regizorului a confirmat şi faptul că urna cu cenuşă va fi depusă în cavoul familiei Nicolaescu, la Târgu Jiu, unde va rămâne o perioadă de timp.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă, în jurul orei 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului, printre care s-a aflat şi fostul preşedinte Ion Iliescu.

Sergiu Nicolaescu, care a decedat joi, la vârsta de 82 de ani, a fost incinerat conform propriei dorinţe. Dana Nicolaescu, soţia regizorului, a declarat joi că incinerarea a fost "dorinţa expresă" a soţului său, pe care i-a respectat-o, şi a solicitat presei să trateze "cu decenţa şi respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin dispariţia soţului ei".

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close