Antena 3 CNN Actualitate Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase: A fost la câţiva milimetri de moarte. Nu putem pune la îndoială ce s-a întâmplat acolo

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase: A fost la câţiva milimetri de moarte. Nu putem pune la îndoială ce s-a întâmplat acolo

Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase: A fost la câţiva milimetri de moarte. Nu putem pune la îndoială ce s-a întâmplat acolo
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Iun 2012   •   21:06

Adrian Năstase a dat dovadă nu de laşitate, ci de un curaj extraordinar când şi-a îndreptat pistolul la tâmplă (...) Nu putem pune la îndoială ce s-a întâmplat acolo, a declarat Ion Cazacu, avocatul fostului premier, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3.

"Adrian Năstase a dat dovadă nu de laşitate, ci de un curaj extraordinar când şi-a îndreptat pistolul la tâmplă. A fost la câţiva milimetri de moarte. Traiectoria glonţului a trecut pe lângă carotidă la doi milimetri (...). Acea armă, la o distanţă mică, poate să spulbere capul. Nu putem pune la îndoială ce s-a întâmplat acolo" a declarat avocatul Ion Cazacu la Antena 3.

Avocatul Ion Cazacu a subliniat la Antena 3 că gestul extrem al fostului premier vine ca urmare a unei acumulări a peste 2.400 de zile de proceduri judiciare, care, în opinia sa, pot fi mai bine definite prin termenul de hărţuire.

"A fost un gest pe care domnul Năstase l-a făcut într-un moment extrem de dificil pentru el. Este vorba despre acumularea a peste 2.400 de zile de proceduri judiciare, egal hărţuiri judiciare, peste 2.400 în care a fost nevoit să îşi susţină nevinovăţia, şedinţe de judecată în care s-au audiat intre 40 şi 50 de mărturii, mai mult de 10 ore, şedinţe de judecată în care Năstase şi coinculpaţii au fost admonestaţi public de completul de judecată, mai rău ca la şcoală, cuvinte şi atitudini care nu aveau ce căuta într-o sală de judecată la ÎCCJ" a afirmat Cazacu.

Cazacu s-a arătat oripilat de atitudinea celor care au încercat să sugereze că Adrian Năstase şi-ar fi înscenat sinuciderea pentru a-şi atrage simpatii, adăugând că arma pe care acesta a folosit-o este extrem de periculoasă.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV" DE LA ANTENA 3.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close