Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: „Se adresează poporului român căruia îi plac telenovelele”

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: „Se adresează poporului român căruia îi plac telenovelele”

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: „Se adresează poporului român căruia îi plac telenovelele”
Sursa foto: foto- Antena 3
26 Aug 2018   •   22:16

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în cadrul emisiunii „Subiectiv” despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea la Antena 3. 

„Interviul lui Dragnea a scos la iveală strategia lui de autovictimizare. A reușit o rară performanță. Strategia e următoarea.. noi nu putem face nimic. Am câștigat alegerile, dar nu suntem la putere. Imaginea PSD.. ei zic că sunt în opoziție”. 

În ceea ce privește tentativa de asasinat despre care a vorbit Dragnea, Ion Cristoiu e de părere că „interviul e momentul în care PSD face o cotitură. Suntem la putere, dar de fapt suntem în opoziție. Noi suntem victime, care pot ajunge și la un asasinat. Trebuie să ne gândim cui se adresa. Probabil poporului român căruia îi plac telenovelele. Toată această poveste e un clișeu. Se devoalează o strategie de justificare a neputințelor. Marea problemă a PSD-ului e că are cea mai proastă guvernare. Acum, dacă vă uitați, e un dezastru”. 

Cu privire la reacția lui Iohannis atunci când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea se gândește la suspendare sa, Ion Cristoiu a spus că „Nu înțeleg de ce a ales partitura lui Traian Băsescu. El era un mare actor politic. Nu îl prinde acel „hahaha”. 

 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Liviu Dragnea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close