Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, teorie-bombă. Care candidat la președinție are de câștigat în urma scandalului de la Caracal

Ion Cristoiu, teorie-bombă. Care candidat la președinție are de câștigat în urma scandalului de la Caracal

Ion Cristoiu, teorie-bombă. Care candidat la președinție are de câștigat în urma scandalului de la Caracal
Sursa foto: foto: captura Antena 3
18 Aug 2019   •   22:26

Ion Cristoiu a dezvăluit, duminică, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", care candidat la președinție are de câștigat mai mult în urma evenimentelor dramatice petrecute la Caracal.

Potrivit jurnalistului, prelungirea cazului îi servește lui Klaus Iohannis.

"Este o mare ciudățenie în desfășurarea acestei anchete. Eu nu cred că pot fi atât de mulți proști în același timp și în același caz. Nu cred! Acest caz nu presupune prea mare inteligență investigatoare. (...)

Nu vi se pare ciudat că parcă anchetatorii au interesul să țină în atenția publică această anchetă? (...) Prelungirea lui poate servi lui Klaus Iohannis pentru că noi nu mai discutăm nimic despre ceilalți candidați. O să ne trezim cu turul I și o să discutăm tot despre asta.

E un mare dezavanjaj pentru ceilalți candidați, pentru că noi îl știm pe el, l-am văzut de cinci ani, dar nu vom vedea în perioada următoare nimic din ce spun ceilallți candidați", a spus Ion Cristoiu.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close