Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, teorie-șoc despre Ludovic Orban

Ion Cristoiu, teorie-șoc despre Ludovic Orban

Ion Cristoiu a lansat vineri o teorie-șoc despre premierul Ludovic Orban.

Ion Cristoiu, teorie-șoc despre Ludovic Orban
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
27 Mar 2020   •   20:21

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că premierul Ludovic Orban este preocupat de faptul că demisia lui Victor Costache ar putea să-i afecteze capitalul electoral.

"În România - ajungem la acest dezastru electoral. La nivelul Guvernului este o mare preocupare. Ludovic Orban este preocupat de o temă: Dacă nu cumva demisia lui Costache i-a afectat capitalul electoral. A doua: ce ne facem cu Firea? A câștigat sau nu electoral?

Cercel a avut o idee interesantă, nu este vorba de a testa populația din București pentru ca Bucureștiul să fie mai protejat, ci, profitând de această testare, se face un studiu care este necesar la ora actuală.

Medicii nu știu comportamntul virusului. Cu această ocazie, vă dau un exemplu: testează că Ionescu are coronavirus și îl întreabă cum l-a luat. Este vital. El spune că l-a luat ducându-se la farmacie și farmacista nu avea mască.

Se notează acolo cum l-a luat. Apoi următorul…testarea nu este făcută să salveze bucureștenii, ci o testare vitală pentru întreaga Românie, că ei nu știu cum se comportă", spune Ion Cristoiu, la "Gândurile lui Cristoiu".

 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Ludovic Orban
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close