Antena 3 CNN Actualitate Ionuţ Şandru, protestatarul bătut la Universitate: Jandarmul mi-a spus să-l iert. Nici în război nu tragi în răniţi

Ionuţ Şandru, protestatarul bătut la Universitate: Jandarmul mi-a spus să-l iert. Nici în război nu tragi în răniţi

Ionuţ Şandru, protestatarul bătut la Universitate: Jandarmul mi-a spus să-l iert. Nici în război nu tragi în răniţi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Apr 2015   •   09:34

Tânărul Ionuţ Şandru, protestatarul bătut de un jandarm la protestele de la Universitate din 2012, a spus că Florin Toma i-a cerut să-l ierte, dar nu poate uita momentul şi aşteaptă să se facă dreptate.

 
"Mi-a spus să-l iert şi că-i pare rău. Nu pot să uit momentul când mă lovea, deşi eram jos. Nici în război nu ai voie să tragi în răniţi sau să le faci mai mult rău", a spus, joi, protestatarul Ionuţ Şandru, pentru Antena 3.
 
Totodată, tânărul a spus că aşteaptă "să se facă dreptate, nimic mai mult".

Subofiţerul care l-a bătut la Universitate pe Ionuţ Şandru la protestele din ianuarie 2012 va ajunge astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Militar din Capitală
 
Subofiţerul de Jandarmerie a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă, iar astăzi are loc primul termen al procesului. Toma Florin Marius a fost identificat, după ce mai mulţi colegi ai săi care au fost martori la agresiune l-au raportat. 
 
Ionuţ Şandru a fost băut cu bestialitate de jandarmi şi lăsat inconştient, cu piciorul rupt, în timpul protestelor din 2012. 
 
Ancheta a fost tergiversată timp de trei ani. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close