x close

ÎPS Ioan Selejan: Iubite mame, opriți-vă! Opriți-vă! Chiar și păcatul acesta poate fi iertat!

de D.G.    |    25 Apr 2019   •   23:04
ÎPS Ioan Selejan: Iubite mame, opriți-vă! Opriți-vă! Chiar și păcatul acesta poate fi iertat! foto: captura Antena 3 Exclusiv

ÎPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului le-a transmis un mesaj ferm femeilor care recurg la avort.

Citește și: Sinteza zilei. Cel mai mare miracol al lumii, explicat de ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

"Avortul este un păcat greu, Biserica îl consideră ucidere, prunc-ucidere. Știți că în fiecare din zilele anului nostru în jur de 170-200 de copii sunt avortați în România? Iubite mame, opriți-vă! Opriți-vă! Chiar și păcatul acesta poate fi iertat!

Imaginați-vă un prunc în pântecele maicii sale, mama să-l ucidă. Imaginiți-vă un ostaș în tranșee, care este îndreptat cu pușca către inamic și cine vine să-l ucidă, nu inamicul, ci vine cineva din spatele lui, un camarad de-al lui.

Tot așa se întâmplă și cu bieții copii. Eu le spun tuturor surorilor creștine, mamelor creștine, tinerelor care au făcut acest păcat: în primul rând stop, nu-l mai faceți și eu, în numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos, care și El a fost prunc, că veți fi iertate, dar opriți-vă până când nu este târziu", a spus acesta.

 

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati