Antena 3 CNN Actualitate Irina Loghin a stat internată chiar în pavilionul ars de la Matei Balș și sare în apărarea medicilor: Acești oameni au fost și sunt eroi!

Irina Loghin a stat internată chiar în pavilionul ars de la Matei Balș și sare în apărarea medicilor: Acești oameni au fost și sunt eroi!

Îndrăgită cântăreața de muzică populară, Irina Loghin, a fost internată în același pavilion devastat de foc, la spitalul Matei Balș. Aceasta a vorbit, sâmbătă, în direct la Antena 3, despre timpul petrecut în spital, în pavilionul 5, ca pacient COVID. A trecut cu bine de boală cu ajutorul medicilor de la Institut.

Irina Loghin a stat internată chiar în pavilionul ars de la Matei Balș și sare în apărarea medicilor: Acești oameni au fost și sunt eroi!
de Mia Lungu    |    30 Ian 2021   •   12:39

"Am fost la etajul 2 atunci. Am fost primită extraordinar de bine. Personalul s-a purtat impecabil. Nu numai cu mine, pentru că nici n-am fost recunoscută. M-am dus într-un fel deghizată, să nu bat la ochi." a povestit artista de 80 de ani, la Antena 3.

"Nu înțeleg cum s-a putut întâmplă. Eu cred că de la aglomerație.

Sunt niște eroi. Atât medicii cât și asistentele de acolo.

Am urmărit chiar de la prima ora ce s-a întâmplat. Eu cred că numai supra-aglomerația. Eu nu cred că de la ceva neglijență. Acești oameni au fost eroi și sunt în continuare.

Prizele arătau foarte bine și tot holul acestui pavilion. Era curățenie, dezinfectat în fiecare dimineață, și pardoseală și clanțele de la ușă."

Noi audieri în ancheta incendiului de la Matei Balș: Medicii au fost chemați să dea explicații

Anchetatorii încearcă să facă lumină la mai bine de 30 de ore de la tragedia de la Matei Balș. Sâmbătă, mai mulţi medici, asistente, infirmieri şi brancardieri au fost chemaţi să dea explicații.

În cursul zilei de vineri, doar cinci persoane au fost audiate - asistentele si infirmierele care erau pe tură când a izbucnit incendiu. Unele dintre ele au ieșit de la audieri cu ochii în lacrimi. Tot vineri, oamenii legii au ridicat de la spital mai multe documente.

Medicul Căruntul, șeful secției de COVID din Spitalul Matei Balș și o asistentă, au dat explicații, sâmbătă dimineața, în fața procurorilor și ofițerilor poliției serviciului Omoruri. Aceștia au sosit la sediul Poliției Capitalei însoțiți de avocatul lor.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close