Antena 3 Actualitate Și iubita lui Vlad Voiculescu a rămas fără serviciu. Laura Ștefănuț, acțiune în instanță

Și iubita lui Vlad Voiculescu a rămas fără serviciu. Laura Ștefănuț, acțiune în instanță

de Maria Zărnescu    |    16 Apr 2021   •   21:26
Și iubita lui Vlad Voiculescu a rămas fără serviciu. Laura Ștefănuț, acțiune în instanță
Sursa foto: Facebook / Laura Stefănuț

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț, a rămas fără serviciu. Iubita fostului ministru al Sănătății a depus o contestație la decizia de concediere, pe care a primit-o de la Fundația Greenpeace CEE România.

Dosarul a fost înregistrat pe 16 martie 2021 la Tribunalul București, în Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, după cum se arată portalul instanțelor.

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu a fost prezentă vineri, în Parlament, la prima apariție publică a fostului ministru al Sănătății.

Laura Ștefănuț, la conferința de presă susținută de Vlad Voiculescu

Iubita fostului ministru l-a însoțit, vineri, la prima conferință de presă de la momentul demiterii. Laura Ștefănuț a făcut poze și a urmărit discursul lui Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a fost susținut, pe tot parcursul celor două ore în care şi-a prezentat bilanțul, de iubita lui, Laura Ştefănuţ care nu s-a ferit să o îmbrățișeze şi consoleze pe fostul secretar de stat, Andreea Moldovan.

Fosta jurnalistă a stat într-un colţ şi a privit cu atenţie discursul lui Vlad Voiculescu. La un moment dat, i-a făcut chiar şi fotografii. La finalul declarațiilor făcute de fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, iubita lui Voiculescu a îmbrăţişat-o, în semn de încurajare.

Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost principala susţinătoare ai celor doi foşti deminitari în timpul conferinţei de bilanţ.

Chiar dacă a stat pe margine, retrasă, a ascultat atent fiecare cuvânt şi a făcut fotografii. La finalul discursului Andreei Moldovan, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Laura Ştefănuţ a încurajat-o şi a îmbrăţişat-o.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close