Antena 3 CNN Actualitate Iuliana Tudor și-a deschis sufletul la "Sinteza zilei". Cum a trecut peste cea mai grea încercare a vieții sale

Iuliana Tudor și-a deschis sufletul la "Sinteza zilei". Cum a trecut peste cea mai grea încercare a vieții sale

Iuliana Tudor și-a deschis sufletul la "Sinteza zilei". Cum a trecut peste cea mai grea încercare a vieții sale
21 Dec 2017   •   23:41

Iuliana Tudor a fost invitata lui Mihai Gâdea în ediția de joi a emisiunii "Sinteza Zilei".

Cunoscuta prezentatoare TV a vorbit deschis despre viața ei, despre realizări și rețeta succesului în televiziune, dar și despre un moment mai puțin plăcut peste care a trebuit să treacă, o adevărată încercare a vieții sale.

"Cu toții avem momente de cumpănă și atunci intervine forța proprie. Pentru că în astfel de situații, oricât de mult ai în jur oameni, familia, prietenii, toata lumea care te sprijină, până la urmă, acolo ești singur și într-un astfel de episod practic te întâlnești cu tine fundamental și vezi ce și cum", a mărturisit prezentatoarea.

Iuliana Tudor a adăugat că cei care trec prin situații dificile, așa cum a fost și a ei, trebuie să știe că Dumnezeu nu-i lasă și că totul se întâmplă ca să învățăm ceva din acest fapt.

"Eu așa am perceput ceea ce am trăit. A fost o lecție de viață, am ieșit primenită din ea, am ieșit poate mult mai luminoasă, am devenit un alt om și mi-am dat seama care a fost rostul acelei secvențe", a spus ea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close