Antena 3 CNN Actualitate JAF ARMAT la o bancă din Piteşti. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu circa 10.000 de lei

JAF ARMAT la o bancă din Piteşti. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu circa 10.000 de lei

JAF ARMAT la o bancă din Piteşti. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu circa 10.000 de lei
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Feb 2013   •   18:00
UPDATE 18.54 - Suma pe care ar fi furat-o cei trei bărbaţi care au jefuit, vineri seară, o surcursală BRD din Piteşti, după ce au ameninţat-o pe casieră cu un pistol, este de aproximativ 10.000 de lei, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, angajata băncii va fi cercetată pentru neglijenţă în serviciu întrucât, din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că femeia nu şi-ar fi desfăşurat activitatea în condiţii de siguranţă, fiind cu uşa deschisă în timp ce număra banii.



Un jaf armat a avut loc, vineri, la o sucursală bancară din Piteşti, din cartierul Trivale.

Potrivit corespondentului Antena3, trei persoane au jefuit o sucursală BRD din Piteşti, după ce unul dintre atacatori a ameninţat-o pe casiera băncii cu un pistol.

"Pot să vă confirm că a avut loc un asemenea incident, colegii mei se află la faţa locului şi urmează să stabilească în ce condiţii a avut loc infracţiunea. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că nu există persoane rănite şi urmează să se stabilească dacă a fost furată o sumă din bancă şi care este valoarea ei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, citat de Mediafax.
 
Filiala băncii avea contract cu o firmă de pază şi avea camere video de supraveghere, care, potrivit primelor date, sunt funcţionale, urmând ca anchetatorii să vizioneze şi să analizeze imaginile surpinse de acestea.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii, care au izolat zona, sunt în interiorul băncii şi ridică probe în vederea continuării cercetărilor. Totodată, anchetatorii îi audiază pe angajaţii unităţii bancare.




×
Subiecte în articol: jaf armat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close