Antena 3 CNN Actualitate Jaf cu sabia, la un magazin din Timişoara

Jaf cu sabia, la un magazin din Timişoara

Jaf cu sabia, la un magazin din Timişoara
Sursa foto: Foto: swordssource.com
21 Oct 2011   •   20:56

Scene şocante într-un magazin din Timişoara. Doi indivizi înarmaţi cu o sabie au atacat-o pe vânzătoare şi au golit casa de bani. Camerele de supraveghere au surprins tot jaful. Poliţia l-a prins pe unul dintre suspecţi în urmă cu puţin timp şi continuă ancheta.

Era în jur de 10 seara. Bărbaţii au aşteptat să se apropie ora închiderii, ca să nu mai fie clienţi în magazin. 

Pe imagini se vede cum dau buzna înăuntru şi se reped peste tejghea. Unul dintre ei se duce glonţ în spate, unde o ameninţă cu sabia pe vânzătoare. Celălalt se ocupă de bani. Deschide casa de marcat şi ia tot ce găseşte înăuntru. Între timp, complicele se întoarce să verifice dacă totul merge conform planului.

În cele din urmă ajung amândoi în spate.

Nu trece mult timp şi un alt client care intră în magazin îi ia prin surprindere pe tâlhari. Omul nu îşi da seama ce se întâmplă. Speriaţi, tâlharii ies ridicând sabia spre bărbat, apoi se fac nevăzuţi.

Ghinionul hoţilor a fost că angajaţii magazinului abia predaseră încasările şi astfel s-au ales doar cu 60 de lei. Dar au luat şi poşeta şi telefonul mobil al vânzatoarei.

Anchetatorii cred că este posibil ca bărbaţii să fi avut şi alţi complici. Dacă vor fi condamnaţi, autorii jafului pot face până la 15 ani de închisoare.

 






×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close