Antena 3 CNN Actualitate Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de fosta iubită, româncă

Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de fosta iubită, româncă

Jaful din Torino, în urma căruia un italian a rămas fără 8 kg de aur, a fost coordonat de o româncă. Este vorba despre fosta iubită a victimei, care știa că bărbatul a câștigat la loto cinci milioane de euro și avea lingouri de aur și bijuterii.

Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de fosta iubită, româncă
Sursa foto: pixabay
de Naty Badea    |    02 Iun 2022   •   11:28

Femeia a tocmit trei bărbați, printre care unul din Republica Moldova, pentru a-l jefui pe italianul de 33 de ani. Aceștia au plecat de acolo cu 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash. 

Poliția a reușit deja să aresteze unul dintre cei trei hoți. Este vorba despre un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. Când a fost reținut de carabinieri, acesta avea asupra lui o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțite. Din primele informații se pare că bărbatul lucra la un plan pentru a fugi. 

Potrivit surselor apropiate anchetei, spargerea a fost comandată, iar cea care a orchestrat și a organizat în cele mai mici detalii acest joc este o româncă, fosta iubită a italianului. 

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a câștigat acum un an la loterie suma de 5 milioane de euro, iar în noaptea în care a fost jefuit se întorcea acasă alături de noua sa iubită. Acesta a fost așteptat de cei trei bărbați, amenințat cu pistolul și obligat să deschidă seiful. 

Italianul a povestit anchetatorilor, încă din acea noapte, că, după părerea lui, hoții ar fi de origine română. Acesta a spus că a avut în trecut o iubită din România și a recunoscut imediat modul în care vorbeau aceștia.   

Deși au avut un jaf aproape perfect, folosind cagule și mănuși astfel încât să nu lase urme, se pare că acest hoț care a fost deja arestat de poliție a făcut o greșeală de începător, lăudându-se prin oraș cu reușita sa. Nu a trecut mult până ce carabinierii i-au bătut la ușă. 

La acest moment, bărbatul se află în pușcărie, fiind reținut pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: Torino jaf
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close