Antena 3 CNN Actualitate Jaful de la Braşov: Criminaliştii au găsit un fragment de ţesut uman la locul asasinatului

Jaful de la Braşov: Criminaliştii au găsit un fragment de ţesut uman la locul asasinatului

Jaful de la Braşov: Criminaliştii au găsit un fragment de ţesut uman la locul asasinatului
Sursa foto: Serghei Gorbunov
09 Feb 2009   •   08:46

Continuă ancheta, în cazul jafului armat de la Braşov. A apărut şi un element cheie, care ar putea duce la rezolvarea cazului, cât de curând. Potrivit Jurnalului Naţional, criminaliştii ar fi găsit, la locul dublului asasinat, un fragment de ţesut uman, altul decât cel al victimelor. Potrivit surselor, citate de jurnalişti, este posibil ca atacatorul să se fi tăiat în geamul spart al maşinii, atunci când a smuls plasa cu bani.
Criminaliştii care investighează cazul jafului de la Braşov încearcă, acum, să identifice persoana căreia i-a aparţinut fragmentul de ţesut.
Această nouă pistă nu a fost confirmată oficial de procurorii criminalişti, nici infirmată.
Ultimele cercetări în acest caz scot la iveală un întreg complot organizat din timp, cu participarea mai multor persoane, atrag atenţia cei de la Jurnalul Naţional: unele care au filat din timp casa de schimb valutar unul sau doi atacatori care să dea lovitura, iar alţii care să-i recupereze cu o maşină de la o distanţă sigură de locul crimelor şi să-i scoată rapid din oraş.
Atacatorii au urmărit atent programul la care se făceau transferurile de bani şi au avariat maşinile folosite pentru transport.
În ziua jafului, pneul uneia dintre maşini a fost găurit de o şurubelniţă, iar cel de-al doilea autoturism avea o defecţiune la motor, deşi fusese dus la service cu o zi înainte.
Interesant, atrag atenţia jurnaliştii, este faptul că administratorul sălii de sport unde se antrena Gorbunov nu a venit din primul moment în faţa anchetatorilor să susţină alibiul prietenului său.
S-a dus, însă, la presă, împreună cu ceilalţi angajaţi ai firmei de pază care se antrenau la ora atacului armat în sală.
Mai mult, el ar fi susţinut în afara depoziţiei de la Parchet că Gorbunov devenise foarte nervos şi agitat cu câteva minute înainte de atac. La fel şi după, la auzul sirenelor poliţiei şi ambulanţelor, ca şi când ar fi ştiut ce urmează să se întâmple. Pe de altă parte, susţinătorii lui Gorbunov au declarat că au văzut ambulanţele gonind la locul crimei, ceea ce este imposibil, având în vedere localizarea sălii de sport. Până în prezent, anchetatorii au audiat peste 60 de persoane în cazul jafului de la Braşov.
Antena3

×
Subiecte în articol: Serghei Gorbunov criminalisti
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close