Antena 3 CNN Actualitate Justiție Avocata judecătorului Stan Mustață, dezvăluiri incredibile care arată că totul a fost aranjat: "Dan Voiculescu trebuia condamnat"

Avocata judecătorului Stan Mustață, dezvăluiri incredibile care arată că totul a fost aranjat: "Dan Voiculescu trebuia condamnat"

Avocata judecătorului Stan Mustață, dezvăluiri incredibile care arată că totul a fost aranjat: "Dan Voiculescu trebuia condamnat"
07 Ian 2017   •   22:17

Profesorul Dan Voiculescu a fost dușmanul numărul 1 al lui Traian Băsescu, care folosea binomul SRI – DNA pentru a își rezolva problemele. Și nu sunt doar presupuneri, sunt idei prezentate de înregistrările puse la dispoziție de Sebastian Ghiță și confirmate ulterior de Traian Băsescu.

Judecătoarea Camelia Bogdan a lămurit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru luju.ro, modul în care a ajuns la ea Dosarul ICA și relațiile sale cu Florian Coldea și Traian Băsescu.

Anterior, apăruse o înregistrare în care Traian Băsescu vorbea despre condamnarea lui Dan Voiculescu, dând de înțeles că totul fusese aranjat în acest sens.

Camelia Bogdan a spus că nu a discutat niciodată cu Traian Băsescu, Florian Coldea sau Laura Codruța Kovesi despre acest dosar, dar a explicat cum a ajuns să-l judece.

”Eu m-am inscris la Sectia I penala; avand nota mai mica, m-au repartizat la Sectia II penala. Am intrat cu 9,42. Dosarul ICA trebuia repartizat de ei de cand l-au arestat pe Mustata, dar in sectie toti judecatorii au zis sa se dea la cine vine la promovare. Eu nu mi-am dorit niciodata sa acced la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti, m-am inscris la Sectia a I-a, gresind mai mult la proba teoretica am fost repartizata la Sectia a II-a. Nu a existat niciodata o intrevedere intre mine si presedintele Basescu, nici intre mine si generalul Coldea. Probabil pe generalul Coldea l-am vazut la Ambasada Statelor Unite (3 iulie 2014 – n.r.). Pe Traian Basescu l-am vazut doar la numire. Nu am vorbit, am stat intr-un grup doar cu magistratii cand am fost la Ambasada, inainte de pronuntare. Nimeni nu mi-a cerut mie vreodata vreo solutie sa dau in acest dosar” a spus Camelia Bogdan.

De remarcat, Camelia Bogdan arată cum funcționează la vârf sistemul de justiție din România.

”Niciodata nu am discutat cu domnul Coldea si cu doamna Kovesi despre examenul de promovare si nici despre dosarul Voiculescu. Daca s-ar fi intamplat asa ceva probabil as fi intrat cu 10 la promovare, nu cu 9.42,– cea mai mica nota” a subliniat Camelia Bogdan.

Conform unei înregistrări publicate de Sebastian Ghiță, Traian Băsescu a aranjat condamnarea lui Dan Voiculescu:

”Să-i vezi când vorbeau a doua zi, după condamnarea care, cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Și cum îmi spunea mâine îl luăm pe Mustață și intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan și a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar 10”, a spus Traian Băsescu.

Subiectul a fost dezbătut într-o ediție specială Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu, sâmbătă, la Antena 3. Invitatul special al Sandrei Stoicescu a fost avocata judecătorului Stan Mustață, Lorette Luca.

Lorette Luca a dezvăluit mai multe elemente importate pentru toată această ecuație:

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close