Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cătălin Predoiu, după avizul pozitiv la Justiție: ”Nu s-a rezolvat problema corupției. Provocările sunt tot mai mari”

Cătălin Predoiu, după avizul pozitiv la Justiție: ”Nu s-a rezolvat problema corupției. Provocările sunt tot mai mari”

Cătălin Predoiu, propus de PNL pentru Ministerul Justiției, a primit aviz pozitiv de la comisie. Acesta a declarat că problemele pe care trebuie să le rezolve Ministerul Justiției sunt tot mai mari, iar ”procurorii trebuie să dea o ripostă fermă”.

Cătălin Predoiu, după avizul pozitiv la Justiție: ”Nu s-a rezolvat problema corupției. Provocările sunt tot mai mari”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    24 Noi 2021   •   12:24

”Există o percepție în opinia publică, criminalitatea a căpătat în anumite domenii și zone ale țării limite insuportabile de către cetățeni, că traficul de persoane continuă, că problema corupției nu este rezolvată.

(...) Eu am semnalat un fenomen. Fenomenul este că nu s-a rezolvat problema corupției, nu este rezolvată problema crimei organizate, că aceste forme de criminalitate în continuare știrbesc drepturile cetățenilor, că s-a produs o tehnologizare a criminalității, adică se folosesc mijloace tehnologice și că procurorii trebuie să dea o ripostă fermă.

(...) Nu vreau să se înțeleagă că nu au fost și rezultate, dar vreau să spun că provocările sunt din ce în ce mai mari”, a spus Cătălin Predoiu, după ce a primit aviz pozitiv pentru portofoliul la Ministerul Justiției.

×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close