Antena 3 CNN Actualitate Justiție DNA a stabilit o cauțiune de 13 milioane de euro pentru deputatul Sebastian Ghiță. Suma este record pentru România

DNA a stabilit o cauțiune de 13 milioane de euro pentru deputatul Sebastian Ghiță. Suma este record pentru România

DNA a stabilit o cauțiune de 13 milioane de euro pentru deputatul Sebastian Ghiță. Suma este record pentru România
31 Mar 2016   •   16:15

UPDATE: DNA a stabilit o cauțiune de 13 milioane de euro pentru deputatul Sebastian Ghiță. 

"Surse judiciare ne-au spus că a fost stabilită cauțiunea la 13 milioane de euro. Vorbim despre o cauțiune record. Până acum, cea mai mare fusese cea pentru Dan Adamescu, de 10 milioane de euro. Sebastian Ghiță a declarat că nu știe de ce a fost adus aici", a explicat reporterul Antena 3, Daniel Coman.

----------------------------

Deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat joi după amiază la sediul DNA Ploiești după ce miercuri colegii săi parlamentari au respins cererea Direcției Naționale Anticorupție privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a acestuia într-un nou dosar de corupție, scrie Agerpres.

În acest dosar, Ghiță este acuzat de dare de mită, folosire de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații, șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

În același dosar au fost arestați preventiv procurorii Liviu Tudose și Aurelian Mihăilă, fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, și fostul șef al DGA Prahova Constantin Ispas.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita DNA Ploieşti
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close