Antena 3 CNN Actualitate Justiție DNA a cerut închisoare cu executare pentru fostul procuror Emilian Eva acuzat de corupţie şi comerţ ilegal cu tablouri

DNA a cerut închisoare cu executare pentru fostul procuror Emilian Eva acuzat de corupţie şi comerţ ilegal cu tablouri

Închisoare cu executare! Asta a cerut azi Direcţia Naţională Anticorupţie în cazul fostului procuror Emilian Eva! Acesta este acuzat de comerţ ilegal cu tablouri, dar şi fapte de corupţie!

DNA a cerut închisoare cu executare pentru fostul procuror Emilian Eva acuzat de corupţie şi comerţ ilegal cu tablouri
Sursa foto: reporteris.ro
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2023   •   07:00

Procurorii DNA au cerut ca Eva să fie condamnat pentru luare de mită în formă continuată, mita reprezentând o parte din tablourile date de medicul Dan Tesloianu.

La acest ultim termen, doi dintre martorii ce au fost audiaţi la instanţa supremă, au fost aduşi cu mandat. Instanţa a vrut să se asigure că aceştia nu vor lipsi de la interogatoriu.

Unul dintre aceştia este afaceristul Giani Canschi, un apropiat al fraţilor Eva. Instanţa supremă a rămas în pronunţare, iar decizia va fi definitivă.

La fond, Emilian Eva a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 11 luni cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și operațiuni financiare incompatibile cu funcția.

Citeşte şi: Înalta Curte reia judecarea în dosarul de luare de mită și spălare de bani al procurorului Emilian Eva

×
Subiecte în articol: Emilian Eva DNA
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close