x close

Florin Iordache, anunț despre legile Justiţiei: Cred că e un succes pentru Parlament cum arată cele trei legi

16 Feb 2018   •   18:07
Florin Iordache, anunț despre legile Justiţiei: Cred că e un succes pentru Parlament cum arată cele trei legi Foto: Gov.ro

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Slatina, că, în opinia sa, este "foarte mic" procentajul de articole declarate neconstituţionale din legile Justiţiei, iar cele trei legi sunt "un succes" pentru Parlament. 

"Dacă vă uitaţi foarte atent la ceea ce a declarat CCR, eu cred în acest moment că este un succes pentru Parlament cum arată cele trei legi. La Legea 317, ultima lege care vizează CSM-ul, au fost declarate patru articole (neconstituţionale - n.red.), patru din 120, eu cred că procentajul e foarte mic, la Legea 303 sunt şapte, iar la Legea 304 sunt din nou patru. Deci, una peste alta, din peste 300 de articole să ai doar 15, dintre care trei sau patru trebuie reformulate... La una singură a fost publicată motivarea. Aşteptăm şi celelalte două legi, astfel încât, într-o singură zi, Parlamentul va retrimite preşedintelui legile în concordanţă cu decizia Curţii", a spus Florin Iordache.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

iordache legile justitiei parlament anunt deputat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati