x close

Întâlnire de gradul 0 la Ministerul Justiției. Tudorel Toader a discutat cu reprezentanții Comisiei de la Veneția pe tema legilor Justiției

11 Iun 2018   •   14:09
Întâlnire de gradul 0 la Ministerul Justiției. Tudorel Toader a discutat cu reprezentanții Comisiei de la Veneția pe tema legilor Justiției

Update:  Ministrul Justiţiei a avut luni o întâlnire cu delegaţia Comisiei de la Veneţia, Tudorel Toader prezentându-le membrilor comisiei parcursul legilor justiţiei, modificările aduse codurilor după transpunerea în legislaţie a directivei europene privind prezumţia de nevinovăţie şi modificările din legislaţie pentru punerea în acord cu decizii ale Curţii Constituţionale.

Delegaţia Comisiei de la Veneţia va fi primită, marţi, la ora 12.00, la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. Discuţiile între şeful statului şi forul european se vor axa pe Legile Justiţiei adoptate de Parlament.

Știre inițială: Întâlnire de gradul zero la ministerul Justiţiei. Tudorel Toader şi reprezentanţii Comisiei de la Veneţia se vor întâlni luni pentru discuții.

Modificarea Legilor Justiţiei este principalul subiect al întâlnirii.

Tudorel Toader a ajuns în sediul instituției și a stat de vorbă cu jurnaliștii. Ministrul Justiției a făcut declarații și la adresa Președintelui, cu privire la semnarea revocării Laurei Codruța Kovesi.

”Îi dăn timp ca să înțeleagă cele 133 de pagini”, a afirmat ministrul Justiției.

După ce se va termina întâlnirea, Tudorel Toader va face ține o declarație de presă.

Citeşte mai multe despre:

reprezentanti discutii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati