Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur că nu va respecta decizia CCR

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur că nu va respecta decizia CCR

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur că nu va respecta decizia CCR
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Iun 2018   •   15:31

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, marți, pe tema momentului, revocarea șefei DNA, Laurei Codruța Kovesi. „Eu sunt convins și voi acționa în consecință, că procurorii trebuie să fie independenți. În niciun caz nu trebuie să fie controlați politic. Nu pot fi în subordinea unui politician, fie el ministru” a spus Klaus Iohannis.

„Doamna Kovesi este în niște parametrii care ies din normal și cred că se va preta la absolut orice pentru a nu pleca din fruntea DNA. S-au putea lega cu lanțuri. Doamna Kovesi, din punct de vedere penal, ar trebui să fie în închisoare pentru tot restul vieții. Eu sunt fericit că doamna Georgeta va merge să dea cu subsemnatul. Ei trebuiau să dea raportul într-un anumit termen. Cred că tot trebuie să o cheme pe doamna Georgeta pentru a da cu subsemnatul și să o întrebe „Ați dat banii? Vă pare rău că nu ați dat banii?”. Eu sunt destul de sigur că nu va respecta decizia CCR. Domnul Iohannis a zis că procurorii nu trebuie să fie sub ordinea niciunui om politic. În tot acest peisaj absolut abominabil este foarte important să fie multă lume la mitingul de sâmbătă, împotriva abuzului”, a spus Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Klaus Iohannis
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close