Antena 3 CNN Actualitate Justiție Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat în judecată un lider PNL. Care e motivul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat în judecată un lider PNL. Care e motivul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat în judecată un lider PNL. Care e motivul
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de S.T.    |    06 Dec 2017   •   17:19

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a dat în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pentru o declaraţie în care vorbea despre beneficiile obţinute de un grup de interese ca urmare a noului Regulament referitor la activitatea de taximetrie.

„Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a luat decizia să-l acţioneze în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pentru afirmaţiile potrivit cărora 'Singurul motiv real al deciziei primarului (referitoare la noul Regulament privind activitatea de taximetrie) este un lobby puternic, mulţi bani şi beneficii câştigate de un grup de interese apropiat primarului general'”, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Gabriela Firea a declarat că Buşoi va trebui să producă dovezi ale apropierii ei de vreun grup de interese, în caz contrar urmând să suporte rigorile legii.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close