Antena 3 CNN Actualitate Justiție Prima reacție a lui Crin Antonescu, după denunțul făcut pe numele său la DNA: Este o fantasmagorie

Prima reacție a lui Crin Antonescu, după denunțul făcut pe numele său la DNA: Este o fantasmagorie

Prima reacție a lui Crin Antonescu, după denunțul făcut pe numele său la DNA: Este o fantasmagorie
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2016   •   15:27

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, denunțul făcut împotriva sa la DNA.

Crin Antonescu a catalogat tot denunțul ca fiind o fantasmagorie.

“Eu am avut o atitudine reținută și la denunțul la fel de mincinos al doamnei Măgureanu, sau Petre, sau cum o cheamă. Acum înțeleg că acest denunț aparține domnului Ghiulbenghian, care ori suferă de vreo boală psihică, ori este manevrat din spate.

Toate aceste acuzații sunt fatasmagorii complete. Bineînțeles că nu am acordat niciodată nimic ilegal, nu am avut cunoștință de dosare penale deschise pe numele meu, nu am avut negocieri cu Traian Băsescu.

Cred că există câteva elemente care arată cât de penibilă este această poveste. Când am încheiat această așa zisă pace? În 2007. Puteți să verificați, pe arhive, dacă din 2007 până în 2008 am tăcut. Vă aduc aminte că nu, că am avut activitate intensă

Mi se pare ușor comic. Eu nu l-am cunoscut niciodată pe acest om, nu l-am văzut niciodată, dar asta contează mai puțin. Cert este că vorbim despre o aberație cap-coadă.  

Eu m-am retras din viața pubică în anul 2014 și această aberație produsă astăzi nu are niciun soi de adevăr. Devine interesant de aflat cine îi împinge pe acești oameni de la spate. Nu că nu am negociat, nu am avut un moment de pace cu Traian Băsescu.

Cine credeți și de ce credeți că ar exista cineva ocult care ar vrea să vă facă rău?

“Nu știu, nu pot lansa asemenea ipoteze, dar insistența cu care se revine în aceste denunțuri la numele meu, într-un context cu care nu am avut legătură, mi se pare că trebuie să existe explicații. Situația mea este delicată, pentru că dacă vorbești prostii pe seama unui om, toate elementele astea se rostogolesc. Eu am explicat în repetate rânduri care sunt motivele retragerii mele, nu am niciun motiv să mă răzgândesc, dar văd că sunt readus în prim planul public cu forța. Și atunci voi da răspunsuri.”

×
Subiecte în articol: reactie Crin Antonescu denunt DNA
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close