Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, atac după atac la guvernul PSD: Rușine! Cea mai dezastruoasă guvernare

Klaus Iohannis, atac după atac la guvernul PSD: Rușine! Cea mai dezastruoasă guvernare

Klaus Iohannis, atac după atac la guvernul PSD: Rușine! Cea mai dezastruoasă guvernare
14 Sep 2019   •   18:25

Președintele Klaus Iohannis a venit sâmbătă, în fața tinerilor liberali, la Școala de Vară Generația Altfel”, de la Venus, cu atacuri în lanț la guvernarea PSD spunând că a fost cea mai dezastruasă guvernare de la Revoluție încoace.

”PNL este acum, prin votul românilor din 26 mai, cel mai important partid din România. E o recunoaștere, dar în același timp o mare responsabilitate. Trebuie să fiți pregătiți să fiți la nivelul așteptărilor românilor.

Ați câștigat alegerile europarlamentare, vă felicit din nou pentru asta. Ați ajuns la acest rezultat pentru că v-ați mobilizat și ați dat oamenilor semnalul că pot avea încredere în voi. Aveți o echipă care poate guverna România mult mai bine, mult mai mult timp. Drumul e abia la început și vă spun că e extrem de important să nu pierdeți ceea ce nu ați câștigat la 26 mai. Acest lucru se numește încredere. Ați câștigat încrederea românilor, cultivați-o.

În ultimii 2 ani jumătate, după cum au subliniat și antevorbitorii mei, România a fost condusă de o guvernare care i-a compromis viitoarul, care a săpat adânc la temelia democrației și a statului de drept.

PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruasă guvernare de la Revoluție încoace. Rușine

PSD nu a mai avut timp să guverneze și pentru oameni. PSD-iști au făcut legi care să submineze justiția, poliția, administrația publică, jandarmeria, instituții publice menite să protejeze cetățeanul. Au pus în vârful instituțiilor oameni care nu aveau ce căuta acolo, dar cu recomamndare de la PSD. PSD a reprezentat cea mai mare amenințare la adresa stabilității și viitorului României,

Mi-am folosit toate pârghiile constituționale. pentru a bloca legi, pentru a impune revizuirea unor măsuri care ar fi fost catastrofale, toate acestea culminând cu referendumul pe care l-am convocat pe 26 mai, pentru ca românii să își facă auzită vocea la urne și au făcut-o. Atunci, pe 26 mai a fost un punct de cotitură. Votul de la Referendum a arătat că românii îi sancționează pe pesediști.!”, a zis Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close