Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, declarații înainte de Summitul de la Sibiu. Președintele ia o decizie în cazul lui Maior

Klaus Iohannis, declarații înainte de Summitul de la Sibiu. Președintele ia o decizie în cazul lui Maior

Klaus Iohannis, declarații înainte de Summitul de la Sibiu. Președintele ia o decizie în cazul lui Maior
Sursa foto: Sursă foto:presidency.ro
08 Mai 2019   •   16:58

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații înainte de Summit-ul de la Sibiu. Iohannis a susținut că a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru că este un oraș curat și european.

”Am ales Sibiul pentru că este un oraș curat și european. Eu pun problema constant despre Spațiul Schengen. Dar ca să vorbim foarte tehnic, nu în formatul Consiliului European se discută despre Schengen, ci în formatul miniștrilor de interne.

Cu privire la scrisoarea lui Teodor Meleșcanu în care vorbește despre rechemarea lui Maior în țară, am văzut documentul, iar imediat după Summit voi lua o decizie.

Pentru mine contează toate datele importante și vă asigur că sunt multe. Pot să spun că nu m-am simțit confortabil nici în 2014, nici în 2013, când ANI exact în momentul în care am decis să devin membru PNL, a hotărât să înceapă o procedură împotriva mea. Vom mai discuta aceste chestiuni, dar nu astăzi”, a declarat Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close