Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, gata să lase pe străzi mai multe familii. Vrea încă o casă prin falsuri

Klaus Iohannis, gata să lase pe străzi mai multe familii. Vrea încă o casă prin falsuri

Klaus Iohannis, gata să lase pe străzi mai multe familii. Vrea încă o casă prin falsuri
de S.T.    |    13 Noi 2014   •   12:42

Klaus Iohannis este gata să lase pe străzi mai multe familii, pentru a pune mâna pe încă o casă în Sibiu. Printre cei care ar putea fi evacuaţi sunt mai mulţi bătrâni şi un băiat de 18 ani cu un handicap sever.

O anchetă realizată de Antena 3 scoate la iveală că aceasta este cea de-a doua clădire pentru care primarul Iohannis se luptă în instanţă cu sibienii.

În ambele cazuri, românii îl acuză de fals în acte.

Tribunalul Braşov le-a dat dreptate celor care îl acuză de fals pe Klaus Iohannis, însă primarul a făcut contestaţie la Curtea de Apel. Acesta nu este singurul proces pe care îl are Iohannis pentru un imobil. Un caz asemănător este cel al proprietarilor din blocul situat pe bulevardul Magheru din Sibiu. Acolo sunt 11 familii care spun că trăiesc un calvar de când primarul a vrut să pună stăpânire pe apartamentele lor.

Şi acei locatari susţin că edilul s-ar fi folosit de acte false şi de martori mincinoşi pentru a încerca să îi convingă pe judecători că soacra lui ar avea dreptul de proprietate asupra imobilului cu 11 apartamente. În realitate, blocul a aparţinut unui boier care nu a avut moştenitor, iar după naţionalizare a ajuns în proprietatea statului.

Primarul are deja 6 case, pe care spune că le-a cumpărat din banii de la meditaţiile pe care le-a dat ca profesor.

×
Subiecte în articol: casa Sibiu Klaus Iohannis
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close