Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democraților: Au realizat mii de kilometri de autostradă cu creionul

Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democraților: Au realizat mii de kilometri de autostradă cu creionul

21 Sep 2019   •   13:40
Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democraților: Au realizat mii de kilometri de autostradă cu creionul
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3

Președinte Klaus Iohannis a ținut un discurs, sâmbătă, la Centrul Multifuncţional Craiova la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud-Vest).

Acesta a criticat în termeni duri guvernarea social-democratică, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și din punct de vedere al sistemului de sănătate.

„PSD-ul le promite oltenilor ba un drum rapid, ba o autostradă care leagă Craiova de Pitești. Dacă ne uităm prin țară PSD-u  realizat mii de km de autostradă, cu creionul. Dar în fapt, nimic. Autostrăzi nu avem. De când știu eu, Guvernul promite spitale mari regionare, și aici în Craiova. Cunoașteți adresa acestui spital mare regional? Eu nu! Acum câteva săptămâni, doamna ministru al Sănătății ne-a asigurat că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă. După ce au guvernat atâta timp, acum ne spun că vor începe hârtiile”, a declarat șeful statului la Craiova.


El a afirmat că pe 26 mai, PNL a câştigat europarlamentarele şi referendumul, lucru care a arătat că românii nu mai vor PSD.

„Fără PSD, dragii mei, România ar fi fost o ţară în rând cu celelalte europene şi au arătat românii atunci, pe 26 mai, ce vor ei de fapt: ei vor PNL. Aşa se trag concluziile după alegeri, cine a câştigat, acela este chemat, dar nu este aşa de simplu, fiindcă acelea au fost doar primele alegeri dintr-o serie de alegeri. Urmează în noiembrie alegerile prezidenţiale, urmează alegerile locale, urmează alegerile parlamentare. Eu cred că cel mai bine ar fi să le câştigăm împreună pe toate! Şi să ne apucăm, dragii noştri, dragii mei, de treabă. Fiindcă este multă, multă muncă care ne aşteaptă", a adăugat preşedintele.

Iohannis le-a spus liberalilor că trebuie să facă o echipă care să reconstruiască "ce a stricat PSD".

„Trebuie să reconstruim ce a stricat PSD. Trebuie să modernizăm România. Trebuie să ajungem, într-un final, la ceea ce am numit şi ce scrie pe toate afişele mele: la o ţară normală! E prea mult ce vreau eu? E prea mult pentru români să aibă ţara lor, o ţară europeană, o ţară modernă, o ţară normală? Nu cred că este prea mult şi nu cred că este o pretenţie exagerată. Eu cred că România normală i se cuvine fiecărui român! Dar pentru asta, dragii mei, trebuie să punem umărul, trebuie să muncim, trebuie să facem o echipă. Trebuie să facem o echipă, voi cu mine şi cu alte forţe politice pro-europene, cu alte formaţiuni democratice care vor să meargă împreună cu noi pe această cale. Acest lucru este posibil. Acest lucru se poate. Însă acest lucru, ne place, nu ne place, trebuie făcut cu cineva care conduce munca de reconstrucţie, de europenizare, de modernizare”, a mai afirmat şeful statului.
 

Citește Și Klaus Iohannis, baie de mulțime la Craiova. Ședință cu 1.500 de liberali din Oltenia

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis Craiova PNL Oltenia

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close