Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mână în mână cu samsarii de case. Mişcarea MURDARĂ care a ieşit abia acum la iveală

Klaus Iohannis, mână în mână cu samsarii de case. Mişcarea MURDARĂ care a ieşit abia acum la iveală

Klaus Iohannis, mână în mână cu samsarii de case. Mişcarea MURDARĂ care a ieşit abia acum la iveală
de O.P.    |    16 Oct 2014   •   05:44

O femeie de afaceri din Sibiu îl acuză pe Klaus Iohannis că este implicat în retrocedări ilegale de imobile. Femeia susţine că a pierdut o clădire retrocedată din centrul oraşului din cauza primarului care a înlesnit acţiunea samsarilor de case. 

Totul a fost posibil după ce Klaus Iohannis a semnat dispoziţia de retrocedare fără ca aceasta să conţină şi semnăturile membrilor comisiei care se ocupau de acest lucru.

Clădirea disputată este chiar în Piaţa Mare din Sibiu, lângă Turnul Sfatului. În decembrie 2001, la două zile după Crăciun, imobilul a fost retrocedat în 24 de ore, fără ca cel care deschisese procesul de retrocedare să fie în România. Clădirea era parte a unui proces cu Primăria, deschis de chiriaşul din acea vreme, care susţine că retrocedarea s-a făcut pe fugă, fără să fie îndeplinite toate condiţiile.

 Femeia spune că totul s-a întâmplat cu ajutorul primarului Klaus Iohannis, care ar fi semnat o decizie fără să se consulte şi cu membrii comisiei de retrocedare.

Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei spun că nu au făcut altceva decât să aplice legea.
 
''Inscrisul la care dumneavoastră faceţi referire este un înscris intern, nu are valenţă juridică şi nu reprezintă decizia primarului. Conform legislaţiei în vigoare, în astfel de cazuri primarul se exprimă prin intermediul unei dispoziţii. În cazul care face obiectul acestei solicitări de informaţii, primarul s-a exprimat prin Dispoziţia primarului Municipiului Sibiu nr. 1059/18.12.2001, întocmită în conformitate cu cerinţele legale.''
SURSA: PRIMĂRIA SIBIU

Eleonora Pătru este convinsă ca primarul Klaus Iohannis, dar si alti notari din Sibiu sunt implicati in retrocedari ilegale de impobile. Femeia spera ca autoritatile vor redeschide dosarul  privind  retrocedarea imobiliului, iar in acest fel se va face dreptate.


×
Subiecte în articol: retrocedari ilegale Klaus Iohannis
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close