Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Anului Nou: Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Anului Nou: Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Anului Nou: Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii
de S.T.    |    31 Dec 2014   •   13:44

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Anului Nou în care afirmă că îşi doreşte ca anul următor să fie începutul României normalităţii.

"Dragi români din ţară şi din străinătate, încheiem un an care ne-a adus provocări şi schimbări. Începem un an nou în care va trebui să construim temeinic, pentru ca speranţa să devină realitate. Şi o vom face împreună. De sărbători suntem mai buni unii cu alţii. Avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutăţi. Avem şi mai multă încredere şi speranţă în viitor. Lăsăm la o parte ce ne desparte şi păstrăm ceea ce ne uneşte", spune Iohannis în mesaj.

"Gândul meu se îndreaptă azi către voi toţi, concetăţenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, care îşi doresc un viitor mai bun în ţara noastră. Către cei care, prin munca şi iniţiativa lor, duc România înainte. Către părinţii şi bunicii noştri, care ne-au croit un drum în viaţă. Gândul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul României şi al aliaţilor noştri şi ne fac cinste. Şi către cei pentru care România înseamnă "acasă", oriunde s-ar afla. Aş vrea ca de acum înainte să nu fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă. Aş vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim! Sărbători fericite şi "La mulţi ani"!", îşi încheie mesajul mesajul cu prilejul Anului Nou.

 

×
Subiecte în articol: anul nou revelion 2015 Klaus Iohannis
Parteneri
Salariul necesar pentru o pensie de 2.000 de lei
x close