Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis, mesaj emoţionant: „Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborâre și ridicare de cortină”

Klaus Iohannis, mesaj emoţionant: „Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborâre și ridicare de cortină”

20 Iul 2016   •   14:35
Klaus Iohannis, mesaj emoţionant: „Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborâre și ridicare de cortină”
Sursa foto: Foto: Facebook

Klaus Iohannis şi-a exprimat regretul dispariţiei maestrului Radu Beligan pe pagina sa fde Facebook. Actorul s-a stins din viaţă, la Spitalul Elias, în cursul zilei de miercuri.

„Viața este o scenă, spunea Shakespeare. Astăzi, Radu Beligan, întruchiparea desăvârșită a actorului, a omului de teatru, părăsește această scenă. Prin energia dedicată publicului de-a lungul întregii sale vieți, ne-a lăsat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fără dăruire, credință în valorile fundamentale ale umanității și fără iubire. Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cântec și imbold, fie ca ele să-i însoțească memoria în posteritate. Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborâre și ridicare de cortină. Dumnezeu să vă odihnească, Maestre!”, a scris şeful statului pe pagina sa de Facebook.

×

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close