Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: "Ne concentrăm pe stoparea răspândirii infecţiei cu coronavirus. Fac apel la calm şi realism"

Klaus Iohannis: "Ne concentrăm pe stoparea răspândirii infecţiei cu coronavirus. Fac apel la calm şi realism"

Klaus Iohannis, președintele României, a spus că autoritățile încearcă stoparea răspândirii coronavirusului în țara noastră și le-a recomandat românilor să fie calmi și realiști.

Klaus Iohannis: "Ne concentrăm pe stoparea răspândirii infecţiei cu coronavirus. Fac apel la calm şi realism"
Sursa foto: Klaus Iohannis/ Facebook
04 Mar 2020   •   20:49

"În actualul context, în care ne concentrăm pe stoparea răspândirii infecţiei cu coronavirus, fac un apel la înţelepciune şi echilibru, la calm şi realism, pentru ca viaţa socială să nu devină victimă a unei epidemii de panică, pe fondul neîncrederii şi al ştirilor false", a spus Iohannis, la Gala Women in Economy 2020, de la Ateneul Român.

Un nou șaselea caz pozitiv de coronavirus a fost confirmat astăzi la o persoană de 71 de ani, din Suceava, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Tot astăzi, a mai fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus. Al cincilea caz este un băiat în vârstă de 16 ani, din Timişoara. Adolescentul este nepotul bărbatului depistat pozitiv cu coronavirus, ieri, după ce a călătorit în acelaşi avion cu o tânără infectată cu noul virus.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close