Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun clar, cazurile din urgență cresc. Nu ne putem relaxa!

Klaus Iohannis: Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun clar, cazurile din urgență cresc. Nu ne putem relaxa!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar pentru români în plină pandemie. Președintele atrage atenția că nu ne putem relaxa încă, iar cazurile pacienților tratați în urgență cresc.

Klaus Iohannis: Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun clar, cazurile din urgență cresc. Nu ne putem relaxa!
Sursa foto: Presidency
08 Apr 2020   •   13:34

„Vreau să aduc în discuție două teme care mi se par foarte importante. Vă privesc pe toți. Vremea e frumoasă. Auzim că sunt unele țări deja unde se face un plan pentru relaxare. Oricât de rău îmi pare, trebuie să vă spun clar, pe față: noi, în România, nu suntem în această fază.

La noi, în România, din păcate, numărul de cazuri crește, numărul de persoane care sunt tratate în urgențe crește.

Depinde de noi cât mai durează până să venim cu un plan de relaxare a măsurilor. Vă spun mai mult: depinde de noi cât mai durează până când putem să venim cu un plan de relaxare a măsurilor. De ce depinde de noi? Fiindcă acest virus merge de la om la om”, a spus, miercuri, Klaus Iohannis, precizând ulterior că regulile autorităților trebuie respectate „cu sfințenie”.”, a spus, miercuri, Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Iohannis coronavirus Klaus Iohannis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close