Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, la finalul întâlnirii de la Cotroceni: „Mi-am oferit sprijinul de expert pe construcția bugetului 2017”

Klaus Iohannis, la finalul întâlnirii de la Cotroceni: „Mi-am oferit sprijinul de expert pe construcția bugetului 2017”

Klaus Iohannis, la finalul întâlnirii de la Cotroceni: „Mi-am oferit sprijinul de expert pe construcția bugetului 2017”
11 Ian 2017   •   16:16

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la finalul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, cu premierul Sorin Grindeanu și ministrul de Finanțe, că a solicitat și a primit informații despre cum vede noul Guvern construcția bugetului pe 2017.

Totodată, președintele Iohannis a arătat că a fost vorba de o întâlnire de lucru cu ”o discuție aplicată în care au fost analizate efectele primelor măsuri luate de guvern”.

”Am solicitat și primit informații despre cum se vede la nivel de Guvern construcția de buget pe 2017. După părerea mea, este foarte important să avem pentru 2017 un buget solid și sustenabil, care ține cont de câteva date foarte importante, cum ar fi să ne încadrăm într-un deficit de sub 3 la sută, să avem o alocare de 2 la sută pentru Apărare. Avem promisiuni că aceste lucruri vor fi realizate”, a spus Klaus Iohannis.

"Avem promisiuni că aceste lucruri vor fi realitate. (...) Important e să avem un buget care ţine cont de toate aceste condiţionalităţi. (...) Mi-am oferit sprijinul de expert", a spus Iohannis.

 

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close