Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, despre Codruţ Marta: Îl căutăm. Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află

Kovesi, despre Codruţ Marta: Îl căutăm. Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află

Kovesi, despre Codruţ Marta: Îl căutăm. Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Aug 2012   •   20:28

Procurorul general Codruţa Kovesi a declarat, vineri, că Parchetul nu are niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află Codruţ Marta şi că nu poate confirma dacă acesta, dat în urmărire internaţională din 30 mai, mai este în viaţă, scrie Mediafax.
   
"Îl căutăm. Deocamdată, nu l-am identificat. Nu avem niciun fel de probe clare cu privire la locul în care se află, dar cercetările continuă", a spus, la România TV, procurorul general.
   
Întrebată dacă se ştie că Marta ar mai fi în viaţă, Kovesi a spus că nu poate confirma acest lucru.
   
În 8 august, Montreal Gazette anunţa în ediţia online că Marta ar fi fost arestat în Republica Dominicană, sub acuzaţia de spălare de bani. Ulterior, însă, în urma schimbului de informaţii prin Interpol, s-a dovedit că autorităţile din Republica Dominicană au reţinut un bărbat care intrase în ţară cu paşaport fals şi care nu era Codruţ Marta.
   
Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este dat în urmărire internaţională în 30 mai, de când a fost introdusă şi o alertă în sistemul informatic Schengen referitoare la cel a cărui dispariţie a fost semnalată de soţia lui.
       
Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor Viorel Comăniţă, fostul şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa Dan Secăreanu şi alte persoane, într-un dosar de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close