Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, spulberată de o judecătoare celebră

Kovesi, spulberată de o judecătoare celebră

Kovesi, spulberată de o judecătoare celebră
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
03 Mar 2019   •   22:19

O cunoscută judecătoare din România o face praf pe Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Kovesi, în cursa pentru Cotroceni. Culisele intrării sale în politică

Este vorba de Adina Daria Lupea, de la Secția Penală a Curții de Apel Cluj, care a reacționat în termeni duri pe Facebook după interviul acordat sâmbătă de Kovesi la un post de radio.

Judecătoarea o acuză pe fosta şefă a DNA că ar fi minţit în interviul respectiv și subliniază diferența dintre un magistrat obișnuit și unul care are tată prim-procuror comunist.

sursa: Facebook/ Adina Daria Lupea

Citește și: Maestrul Tudor Gheorghe, momente spectaculoase, în direct, la "Sinteza Zilei"

"Azi am ascultat unul din cele mai bune interviuri pe care le-am ascultat candva. Un interviu despre perfectiune, despre perfect picture, despre the best pupil,despre best student, despre the best ...

Despre cum ar fi intr-o lume perfecta, cu perfect match, perfect coach, perfect family, perfect job. Un interviu in care m-am regasit uneori, regretand ca nu am stilistul si make-upul doamnei si nici PR-ul ei. Desavarsit. In final , aveam in fata omul perfect.

Ei bine, pana la un punct ma regaseam. Si eu am copilarit in doua orase, si la mine a venit o profa care m-a ales pentru handbal, nu pentru baschet in generala, si eu ma jucam pe zapada in anii '80. Diferenta era ca eu ma jucam la bloc, nu la casa, ca tata nu a fost prim-procuror sa primeasca la repartitie o casa. Dar era bine si la bloc.

Sincopele au inceput sa apara cand si eu, ca si ea, eram admise la cel mai bun liceu de mate-fizica din judet. Si eu eram sportiva de performanta, si eu am avut cantonamente, si pe mine cineva m-a selectat in lotul national, pana nu mi-am bulit un genunchi, asa ca nu am mai ajuns acolo. Am continuat si asa, dar eram rezerva, fiindca taica-meu nu era procurorul sef al localitatii, ca in cazul ei", a scris Adina Daria Lupea.

Continuarea, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close