Antena 3 CNN Actualitate La Braşov, izolarea termică a blocurilor vine la pachet cu adeziunea la PDL

La Braşov, izolarea termică a blocurilor vine la pachet cu adeziunea la PDL

La Braşov, izolarea termică a blocurilor vine la pachet cu adeziunea la PDL
Sursa foto: FOTO: totalexpres.ro
06 Mar 2012   •   23:50

O anchetă marca "Exces de putere", difuzată în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", relevă cum se face izolarea termică a blocurilor dintr-un cartier braşovean în baza adeziunii la PDL.

În schimbul CNP-urilor şi a semnăturilor pe listele PDL-ului, locuitorii din cartierul braşovean Tractorul obţin promisiunea că blocurile vechi în care locuiesc vor intra în programul de izolare termică.

Mai mult, oamenilor li s-a spus că banii sunt de la partid, nu de la Primărie.

Aceştia povestesc, într-un material filmat cu camera ascunsă, că li s-a explicat faptul că trebuie să meargă la sediul PDL de pe Strada Lunga şi să se înscrie în partid, dacă vor să li se izoleze termic blocurilor.

Întrebat dacă există fonduri ale Primăriei pentru aceste lucrări de izolare termică a blocurilor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, spune că Primăria are prevăzuţi bani la bugetul local doar pentru cota de 30%, ce revine administraţiei locale, dar că încă nu s-au primit banii de la Guvern (50% din valoarea costurilor), iar restul trebuie asigurat de locuitori.




VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: pdl Exces de putere Sinteza Zilei Antena 3
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close