Antena 3 CNN Actualitate La Bucureşti întreţinerea se majorează cu 5 la sută iar în unele oraşe din ţară apa caldă şi căldura s-au scumpit deja

La Bucureşti întreţinerea se majorează cu 5 la sută iar în unele oraşe din ţară apa caldă şi căldura s-au scumpit deja

La Bucureşti întreţinerea se majorează cu 5 la sută iar în unele oraşe din ţară apa caldă şi căldura s-au scumpit deja
de O.P.    |    27 Sep 2012   •   13:01

Din septembrie facturile la întreţinere în Bucureşti se vor majora cu un procent de 5 la sută. Calculul aparţine preşedintelui Ligii Asociaţiilor de Proprietari “Habitat”, Mihai Mereuţă. Acesta a declarat pentru IncomeMagazine că procentul de 5 la sută este unul optimist dacă vor fi aceleaşi condiţii de temperatură ca şi anul trecut.

Citeste mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

“Mai mult nu se va scumpi că până în decembrie aveam perioada electorală. Din ianuarie ne putem aştepta şi la alte majorări inculisiv la tariful pentru o gigacalorie. La calcul am luat în consideraţie majorarea cu 5 la sută a preţului la gazele naturale plătit de populaţie dar şi scumpirea cu 5 la sută a electricităţii. Şi pe timp de vară întreţinerea a fost mai scumpă.

Cheltuielile salariale au crescut cu aproximativ 40 la sută. Din iulie, când au intrat în vigoare noile prevederi fiscale, odata cu depunerea online a Declaraţiei 112, fiind pe Cod Numeric Personal, calculatorul a oprit automat toate contribuţiile datorate la bugetul statului şi aşa s-a ajuns la o creştere de aproximativ 40 la sută a cheltuielilor salariale” a declarat preşedintele Ligii Habitat, Mihai Mereuţă.







×
Subiecte în articol: intretinere căldură
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close