Antena 3 CNN Actualitate La mulți ani, 2022! Imagini spectaculoase din toată țara. Românii au petrecut ca în vremurile bune

La mulți ani, 2022! Imagini spectaculoase din toată țara. Românii au petrecut ca în vremurile bune

Mulți români au profitat că regulile au fost mai puțin aspre în noaptea dintre ani și s-au distrat cum de mult nu au mai făcut-o.

La mulți ani, 2022! Imagini spectaculoase din toată țara. Românii au petrecut ca în vremurile bune
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2022   •   08:40

În toată țara oamenii au trecut în noul an cu speranța că 2022 va aduce sfârșitul pandemiei. Au fost focuri de artificii spectaculoase în toată România

Peste 10.000 de orădeni au petrecut în Piața Unirii din centrul orașului cu speranța că după doi ani de pandemie lucrurile vor reveni la normalitate. 

Și la Constanța mii de oameni au ieșit să petreacă împreună în centrul orașului. Patru DJ-i au întreținut atmosfera la cumpăna dintre ani și oamenii au cântat și au dansat pe ritmurile lor.

Deși erau în timpul programului, cei de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța au sărbătorit într-un mod caracteristic, pornind sirenele mașinilor din dotare. 

În Botoșani, trecerea dintre ani a fost marcată cu mult zgomot. Orașul a fost asediat din toate părțile de artificii și petarde. 

Cerul Ploieștiului s-a umplut de lumină și culoare, iar cei care s-au urcat pe dealul localității Seciu s-au bucurat de o panoramă extraordinară la trecerea dintre ani. 

Peste 15.000 de persoane au participat la evenimentele publice organizate în Craiova, Piatra Neamț și Ploiești, potrivit Poliției. 

Artificiile au luminat și pe cerul Capitalei, iar cluburile și barurile Capitalei au fost pline. Foarte mulți tineri au mers în localurile din Centrul Vechi. Zona istorică a Capitalei a fost plină de oameni care și-au adus aminte de vremurile bune în care se distrau fără inhibiții.  Și nu doar români ci și mulți oaspeți de peste hotare! 

Sute de oameni au venit la concertul organizat de Primăria Sectorului 3 în Parcul IOR. Cluburile de fițe au fost și ele pline. 

Așadar românii au intrat în forță în 2022, cu mari speranțe, dar și cu încredere că vor putea trece pste toate greutățile care li se vor ivi în cale. 

×
Subiecte în articol: România Revelion 2022
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close