Antena 3 CNN Actualitate La nici o nuntă din România nu s-a mai întâmplat asta. Ce restricţii sunt la eveniment, dar şi ce conţine meniul la nunta Elenei Băsescu

La nici o nuntă din România nu s-a mai întâmplat asta. Ce restricţii sunt la eveniment, dar şi ce conţine meniul la nunta Elenei Băsescu

La nici o nuntă din România nu s-a mai întâmplat asta. Ce restricţii sunt la eveniment, dar şi ce conţine meniul la nunta Elenei Băsescu
de O.P.    |    30 Aug 2012   •   10:28

Nunta mezinei preşedintelui Traian Băsescu se anunţă a fi evenimentul anului. Invitaţi de soi, meniuri alese şi mult fast. Interpreţii de muzică populară Petrică Mâţu Stoian şi Aurel Tămaş vor fi cei care vor cânta la nuntă. Invitaţii au fost deja anunţaţi că nu au voie cu aparate foto sau camere video. 

Fiica cea micã a preşedintelui vrea nuntã mare. A chemat  sute de invitaţi. Atmosfera va fi întreþinutã de Aurel Tãmaş, dar şi de Petricã Mâţu Stoian. Dupã ce au apãrut zvonuri cã ar fi plãtit 10.000 de euro pentru rochia de mireasã, EBA a negat toatã povestea pe Twitter spunând cã un creator român nu poate pretinde o sumã atât de mare. Nuntaşii se gândesc şi ei ce rochiile şi costume sã îmbrace.

Naşul, Rãzvan Mustea, fost ministru al Comunicaţiilor, a fost vãzut la bisericã, pentru ultimele pregãtiri. Jurnaliştilor a evitat sã le dea informaţii despre nunta finilor.



Meniul de nuntã costã 74 de euro, dar invitatii vor servi inclusiv caviar şi somon. Bucãtarii vor pregati parfé de pasare cu dulceata de ceapa rosie, strugure pe mar copt, galantinã de fazan învelitã în mozaic de legume şi fructe de mare. Iar la final va fi fãcut clasicul grãtar în aer liber.

La nunta unde Traian Bãsescu va fi socru mic vor fi reguli stricte. Invitaţii nu vor avea voie sã foloseascã aparate foto şi camere video. Ca sã facã pozã cu mireasa, chiar şi cu telefonul mobil, nuntaşii vor trebui sã cearã voie. Iar ca nimeni sã nu se supere, mirii au promis tuturor câte un CD cu poze de la nuntã.

Cei doi miri au ales să-şi pună pirostriile în una dintre cele mai populare biserici din Capitală. Este vorba despre Catedrala Sfântul Spiridon Nou, unde numeroase vedete au ales să-şi facă nunta. Înainte de asta însă, Eba şi Sida trebuie să treacă prin faţa ofiţerului strării civile, iar asta se va întâmpla la primăria sectorului 2.


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close