Antena 3 CNN Actualitate La numai 17 ani a decis să îşi ia viaţa cu arma tatălui. Suferea din dragoste, pentru că îl părăsise iubita

La numai 17 ani a decis să îşi ia viaţa cu arma tatălui. Suferea din dragoste, pentru că îl părăsise iubita

La numai 17 ani a decis să îşi ia viaţa cu arma tatălui. Suferea din dragoste, pentru că îl părăsise iubita
de O.P.    |    29 Ian 2013   •   05:31
Un adolescent de 17 ani s-a împuşcat cu arma tatălui său. A fost descoperit de părinţi care spun că s-a ajuns la tragedie din cauza unei depresii în dragoste. Fusese părăsit de iubită şi nu a putut accepta.Gestul lui a şocat pe toată lumea. Avea note bune şi un viitor luminos în fotbal, spun apropiaţii.

Băiatul a luat pistolul tatălui, s-a dus în cameră şi s-a împuşcat în inimă. O jumătate de oră mai târziu tatăl l-a descoperit inconştient pe podea. Un echipaj SMURD a încercat să-l readucă la viaţă, dar nu a reuşit.

Se pare că din cauza iubitei, Alexandru a ales să-şi pună capăt zilelor. Nu a putut să se împace cu gândul că fata a renunţat la dragostea lui.  Familia şi vecinii nu s-au gândit o clipă că despărţirea de iubită, îl va face pe tânăr să recurgă la un gest extrem.

O echipă de criminalişti a venit la faţa locului pentru a aduna probe. Anchetatorii iau în calcul şi varianta în care arma s-ar fi descărcat accidental. Tânărul era un elev cu rezultate foarte bune la liceu şi un fotbalist de viitor. De câţiva ani, era jucător la un club din Capitală. Trupul băiatului a fost dus la INML pentru efectuarea necropsiei.

×
Subiecte în articol: sinucideri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close