x close

La ordinea zilei: Poliţistul Salvador Caragea, spaima Gorjului. MAI îl acuză de şpagă şi teroare, Parchetul îi da NUP

de A.M.P    |    31 Oct 2013   •   19:10

Abuzurile şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Salvador Caragea, au ajuns subiect de discuţie în Parlament după ce mai mulţi poliţişti din judeţ l-au denunţat într-o şedinţă secretă a Comisiei de Apărare din Senat.
 
Informaţia a fost dezvăluită în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei".

Deşi este subiectul mai multor plângeri depuse atât de către subordonaţii săi, cât şi de către mai mulţi oameni de afaceri din judeţ, Caragea a primit NUP de la procurorii care au anchetat cazul.

Comportamentul abuziv al şefului IPJ Gorj reiese şi din rapoartele făcute către corpul de control al ministrului de Interne, inspectorul-şef adjunct şi un comisar-şef dezvăluie modul în care Salvador Caragea facea presiuni asupra anagajaţilor săi şi a oamenilor de afaceri din judeţ, dar şi cum a distrus probele în cazul unui incendiu.


Fostul ministru Corneliu Dobriţoiu, şeful Comisiei de Apărare, a declarat că, în urma audierilor au existat indicii foarte serioase cu privire la comiterea unor fapte cu conotaţii penale şi că există posibilitatea ca parlamentarii să se adreseze direct organelor statului.

Potrivit gorjnews.ro, Dobriţoiu a anunţat că săptămâna viitoare membrii acestei comisii senatoriale îl vor invita la audieri pe ministrul de Interne, Radu Stroe.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati