Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruța Kovesi, surprinsă vorbind despre dosarele referendumului și în timpul liber

Laura Codruța Kovesi, surprinsă vorbind despre dosarele referendumului și în timpul liber

Laura Codruța Kovesi, surprinsă vorbind despre dosarele referendumului și în timpul liber
Sursa foto: Foto: Luju.ro
09 Sep 2012   •   21:24

Ancheta penală declanșată în cazul referendumului din 29 iulie reprezintă principala preocupare a Procurorului General al Romaniei, Laura Codruța Kovesi de care nu se poate desprinde nici în afara orelor de program.

Subiectul este abordat de șefa Ministerului Public nu doar în cadrul conferințelor de presă ori a interviurilor pe care le acordă anumitor publicații, ci chiar în timpul unor discutii private, purtate cu apropiați de-ai ei, la terase.

Conform Luju.ro, vineri seara, după ce a plecat de la Parchetul General, Kovesi a avut o întâlnire cu doi bărbați în Centrul Vechi al Capitalei, la o terasă, unde a fost surprinsă în timp ce dezvăluia detalii din niște anchete, dar și alte amanunte importante din activitatea ei. "Kovesi a fost auzita rostind cateva “cuvinte cheie”, precum numele fostului ministru al Internelor, Ioan Rus, al fostului ministru pentru Administratie, Victor Paul Dobre, dar si cifra de 21 de milioane, in acest ultim caz referindu-se, cel mai probabil, la disputele privind numarul de locuitori ai Romaniei, legat de participarea la vot", scrie Luju.ro.

Citiți articolul integral pe Luju.ro.

×
Parteneri
Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din Iași
x close