Antena 3 CNN Actualitate Laura Vicol, dezvăluiri noi despre cazul lui Răzvan Ciobanu: Apartamentul lui a fost devastat. Lipsesc lucruri din casă

Laura Vicol, dezvăluiri noi despre cazul lui Răzvan Ciobanu: Apartamentul lui a fost devastat. Lipsesc lucruri din casă

Laura Vicol, dezvăluiri noi despre cazul lui Răzvan Ciobanu: Apartamentul  lui a fost devastat. Lipsesc lucruri din casă
12 Mai 2019   •   23:25

Laura Vicol a făcut noi declarații în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Cunoscuta avocata susține că apartamentul designerului a fost devastat, iar trei sferturi din lucruri dispar din casă.

”Am multe nelămuriri legată de anchetă. După părinți, sun prima persoană care dorește să afle ce s-a întâmplat. E o anchetă foarte grea pentru că se merge pe toate palierele. Ancheta la apartament nu s-a putut face, pentru că eu îmi asum ce am făcut. Am rugat-o pe mama lui Răzvan să se ducă să ia haine. Atunci a fost găsit apartamentul devastat, cu umerașe pe jos. Nu cred că putem să îi acuzăm pe niște părinți disperați.

Credeam că vrea să i se pună ceva în apartamentul lui. Am zis să ia tot de acolo. Așa că am rugat să se trimită o mașină.

Eu am încercat să îmi dau o explicație. Văd anumite lucruri. Am făcut un cerc de oameni pe care l-am pus pe lista procurorilor. Apartamentul a fost devastat. Au fost lucruri luate din apartamentul lui Răzvan. Lipsesc trei sferturi din hainele lui. Avea haine multe și scumpe. Nici obiecte de mobilier nu am găsit. S-a găsit un laptop, care e bine depozitat de mine, îl voi depune ca probe. Eu nu cred că e vorba despre un accident pur și simplu. Asa spun ca om. Sunt subiectivă.”, a declarat Laura Vicol la Antena 3.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close